Горан Саблич: “Ситуацію оцінив за долі секунди”

Горан Саблич: “Ситуацію оцінив за долі секунди”

Оборонець київського “Динамо” Горан Саблич став справжнім героєм матчу у Маріуполі. Хорватський стоппер не лише надійно зіграв в обороні, але й створив справжній шедевр у атаці на останніх хвилинах – його удар-парашут приніс чемпіонам України важливі три очка.

Після матчу Саблич прокоментував офіційному сайту свій гольовий подвиг.

“Ми довго не могли забити переможний гол – голкіпер господарів відбив кілька неймовірних м’ячів. Наприкінці поєдинку я підбіг у штрафну маріупольців, сподіваючись виграти верховий м”яч і нанести удар або скинути його комусь з партнерів.

Вирішальну комбінацію запам’ятаю надовго. Бадр Каддурі зліва навісив у штрафну, Діого головою продовжив передачу у моєму напрямку. Коли м’яч летів до мене, прийняв рішення – спробую пробити! Голкіпер трохи вийшов з воріт, а м’яч практично ідеально ліг мені на ногу: вдача була з нами і через мить я записав до свого активу перший м’яч у чемпіонатах України. Дуже приємно, що цей гол став не лише красивим, але й переможним” – підсумував хорват.

-Минулого року ти у кубковій грі забив м’яч у ворота “Іллічівця”. Це “твоя команда”?
-У футболі таке трапляється – один гравець постійно засмучує певну команду. Але я не проти стати фахівцем і по іншим нашим суперникам, причому не лише в чемпіонаті України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер