Горан САБЛИЧ: «У київського «Динамо» нічого ще не втрачено!»

Горан САБЛИЧ: «У київського «Динамо» нічого ще не втрачено!»

Незважаючи на серйозну зайнятість, він із радістю розповів нашому сайту про майбутнього суперника киян у Лізі чемпіонів – «Динамо» із Загреба, розпочавши, щоправда, із розгляду проблем, перед якими останнім часом постав віце-чемпіон України.

- Київський клуб пережив складний період. Мені важко говорити про причини таких виступів. Улітку було придбано багато кваліфікованих футболістів, прізвища яких відомі у всій Європі. Складно сказати, чому вони поки не можуть вийти на свій рівень. Можливо, ще триває процес адаптації до нового колективу.

- Чого варто очікувати від «Динамо» в перший час після зміни тренера?

- Спочатку, звичайно ж, після невдачі в Парижі кияни зобов’язані перемагати загребське «Динамо» в Лізі чемпіонів та покращувати свої позиції у групі. Потім необхідно перелаштуватися на чемпіонат України, де, незважаючи на відставання від «Шахтаря», важливо продовжувати боротьбу. Я впевнений, що нічого ще не втрачено! В ході турнірної боротьби «гірники» ще неодноразово можуть припуститися помилок. І саме зміна наставника може стати для команди позитивним шоком.

- Розкажіть нам про «Динамо» із Загреба.

- Це найсильніший та найстабільніший клуб у Хорватії. Вони намагаються демонструвати технічний футбол. Що стосується футболістів, то в команді підібрані молоді й перспективні виконавці, але є також і кілька досвідчених гравців – Шимунич та Тонел, наприклад.

- Фахівці та вболівальники сходяться на думці, що саме загребське «Динамо» є аутсайдером групи «А». Що ви скажете про це?

- Я погоджуюся з цим твердженням. Загребському клубу бракує міжнародного досвіду. До того ж в останній день літнього трансферного вікна до «Гамбурга» перейшов капітан Мілан Бадель, а от нового лідера вони поки знайти не можуть. Загалом же, вважаю, що київський клуб на голову сильніший за свого суперника й просто зобов’язаний перемагати. Я впевнений у перемозі «біло-синіх».

- Плануєте відвідати зустріч у столиці України?

- Можу з упевненістю сказати, що до Києва прилетить Йєрко Лєко. Якщо вдасться – з радістю приєднаюся до нього.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер