»Городяни»: нічия в рідних стінах

»Городяни»: нічия в рідних стінах

До зустрічі в 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» та «Манчестер Сіті», нашому супернику доведеться провести три матчі в чемпіонаті та Кубку Англії. Що цікаво, всі вони відбудуться на домашній арені «городян», «Сіті оф Манчестер».

У першому з них, проти середняка ліги «Фулхема», було зафіксовано нічию 1:1. На 26-й хвилині рахунок відкрив Балотеллі, отримавши м'яча від Тевеса і пробивши з 20-ти метрів. Володіючи територіальною перевагою, підопічні Манчіні мали низку моментів для взяття воріт. Але рахунок збільшити не спромоглися. Зате послабленням захисту на початку другого тайму скористалися гості. Простріл Джонсона з флангу вдало замкнув Дафф.

Недорахувавшись двох важливих очок, відставання «Сіті» від іншого манчестерського клубу, «Юнайтед», досягло десяти пунктів. Враховуючи нині набрані командою Алекса Фергюсона оберти, наздогнати сусідів буде дуже складно.

Тепер у рамках 1/8 фіналу Кубка Англії 2-го березня «Манчестер Сіті» зіграє з «Астон Віллою», а за три дні, 5-го березня, у Прем'єр-лізі з «Уїганом».

«Манчестер Сіті» –
«Фулхем» – 1:1 (1:0).

«Манчестер Сіті»:
Харт, Забалета, Боатенг, Лескотт, К.Туре, Баррі, Я.Туре, Коларов (Мілнер, 77), Джеко (Вієйра, 60), Тевес, Балотеллі.

Голи: Балотеллі (26) – Дафф (48).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер