Гортаючи сторінки історії. Унікальний матч «Андерлехта» та київського «Динамо»

Гортаючи сторінки історії. Унікальний матч «Андерлехта» та київського «Динамо»

Товариська зустріч залучила на трибуни стадіону «Еміль Версе» 25,000 глядачів, які несамовито підтримували свою команду. 

Бельгійці відразу заволоділи територіальною перевагою, раз за разом створюючи небезпечні моменти біля воріт динамівців. «Біло-сині» у свою чергу відповідали контратаками, в яких основними діючими особами були два Володимира – Мунтян та Веремеєв. 

Але все ж ближче до того щоб забити гол, і не один, були гравці «Андерлехта», але нашу команду неодноразово рятував, вміло граючи на виходах та на лінії воріт, ... Віктор Колотов, який усю гру (!) провів у якості воротаря після того, як травмувався основний голкіпер команди Євген Рудаков, а його дублер Валерій Самохін захворів. 

У підсумку, за 15 хвилин до фінального свистка «Андерлехт» усе ж таки забив, причому пропущений м'яч стався через неузгоджені дії наших захисників, а не через помилку Колотова. 

Можете уявити собі, яке ж було здивування після гри всіх без винятку у стані чемпіона Бельгії, коли вони дізналися, що захищав ворота динамівців не кадровий воротар, а 23-річний півзахисник! 

Олег Задерновський

* використано фото з медіа-бібліотеки Олексія Новіка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер