Готуємося до «Металіста», не забуваємо про «Порту»

Готуємося до «Металіста», не забуваємо про «Порту»

Команда під керівництвом Олексія Михайличенка провела два тренування.

Відпрацювання ударів

Перше мало спеціалізований характер і в ньому взяли участь футболісти, які не були викликані в свої збірні, або які провели у вівторок за них мало ігрового часу. Головним завданням годинного заняття було відпрацювання стандартних положень. Майстри подач хорват Ніко Кранчар і бразилець Раффаель навішували в штрафний майданчик з кутової позначки або від бокової лінії, де нападники і півзахисники в дотик намагалися переправити м'яч у сітку воріт. На іншій половині поля під керівництвом Андрія Баля займалися захисники Євген Хачеріді, Тайє Тайво (на фото) і Айіла Юссуф.

 Наприкінці заняття польові гравці встановили макети «стінки» і метрів з 25 відпрацьовували удари зі «штрафних» по воротах.

Блохін на зв'язку ...

Все ще відсутній на тренуваннях Олег Блохін. Головний тренер після перенесеної операції вже виписаний зі стаціонару і переведений на реабілітацію в домашні умови. Нині йому суворо приписаний постільний режим. Ще невідомо, де Блохін дивитиметься суботню зустріч «Динамо» і «Металіста», на стадіоні, чи вдома. Проте вже зараз можна сказати, що в підготовці динамівців він бере безпосередню участь, постійно перебуваючи на зв'язку зі своїми помічниками.

А от у Юрія Роменського проблеми зі здоров'ям позаду. Перенісши гіпертонічний криз, тренер воротарів почуває себе в повному порядку і, повернувшись із розташування національної збірної в тренувальний табір «Динамо», одразу приступив до роботи.

Попереду важливі матчі

У вечірньому тренуванні четверга взяли участь футболісти, які повернулися зі збірних, котрі, судячи із задоволених виразів облич, скучили за рідним клубом. У п'ятницю в планах команди тренування і теоретичне заняття.

Попереду матч з «Металістом», але тренери не забувають про надважливий з турнірної точки зору поєдинок 3-го туру групи Ліги чемпіонів проти «Порту». 20-го жовтня суперник динамівців у рамках кубка Португалії зіграє проти клубу третього дивізіону «Санта Еулалія». На цій зустрічі уважним глядачем буде заступник спортивного директора «Динамо» Володимир Веремєєв.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер