Готуємося до гри з «Металістом» з бажанням та наснагою

Готуємося до гри з «Металістом» з бажанням та наснагою

Тим паче, суперник викликає повагу - харківський «Металіст», який завдав нашій команді в першому колі прикрої поразки.

Утім, про сатисфакцію в «Динамо» зараз думають найменше. Є бажання перемогти та порадувати своїх уболівальників хорошою грою. Щодня цього тижня динамівці проводять тренування та теоретичні заняття. У четвер опівдні футболісти зібралися в Кончі-Заспі, де провели планове тренування.

Враховуючи, що найближчим часом «Динамо» не допоможе Євген Хачеріді, до тренувань із основним складом було долучено 19-річного захисника молодіжної команди Валерія Болденкова (на фото ліворуч). Також повністю готовий повернутися до гри Влад Калитвинцев (на фото праворуч). Цілком можливо, в суботу глядачі побачать його в матчі молодіжних складів «Динамо» та «Металіста».

Два календарних матчі через розтягнення литкового м'яза пропустив Юнес Беланда. Судячи з гарного настрою та невгамовної енергії, проблеми в марокканця позаду. Після тренування Юнес поговорив із Олегом Блохіним, на завершення посміхнувшись та піднявши догори великий палець.

Браун Ідейє минулої середи забив «Металісту» два м'ячі, заробивши в команді славу фахівця с харківської команди. Проблеми з п'ятою завадили форварду взяти участь у тренуванні четверга, але тренери розраховують на допомогу Брауна в неділю. За словами лікарів, проблема несерйозна й до матчу футболіст буде готовий.

Що стосується самого тренування то велику увагу в ньому було приділено тактичним вправам. Відбір та контроль м'яча, перехід у напад, атаки флангами й через центр, завершальна фаза.

Перші весняні матчі дали тренерам достатньо інформації, над якими компонентами гри необхідно більше працювати. Зараз шкодувати про припущені помилки немає сенсу, набагато важливіше зробити з них правильні висновки.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер