Готуємося до «Шахтаря»: змішаний спаринг першої та молодіжної команд

Готуємося до «Шахтаря»: змішаний спаринг першої та молодіжної команд

Тренувальна зустріч, яка складалася з чотирьох таймів по 15 хвилин, відбулася на клубній базі в Кончі-Заспі.

Відзначимо, що в ній взяли участь і Євген Хачеріді, Микола Морозюк та Сергій Рибалка, які достроково повернулися з розташування національної збірної України.

Результат у цій грі не мав жодного значення, але став певним моментом для футболістів першої команди в підготовці до центрального матчу всієї осінньої частини сезону в чемпіонаті Прем'єр-ліги проти донецького «Шахтаря», який відбудеться в Харкові 9 вересня.

Безумовно, корисним він виявився й для молоді, яка зіграє матч чемпіонату U-21 проти «гірників» на день раніше.

«Динамо» (сині) – «Динамо» (зелені) – 1:3

«Динамо» (сині): Рудько (Коваль, 30), Макаренко (Морозюк, 30), Хачеріді (Данило Сильва, 45), Очигава (Селін, 30), Данило Сильва (Антунеш, 30), Рибалка, Оріховський, Федорчук, Мякушко, Гусєв, Гладкий.

«Динамо» (зелені): Маханьков, Антунеш (Данило Сильва, 30; Осман, 45), Селін (Очигава, 30), Карась, Морозюк (Макаренко, 30), Аруна, Мандриченко, Тарануха, Кравченко, Ахіссан, Удод.

Після «сухого» першого тайму команди обмінялися голами в другій 15-хвилинці. Рахунок відкрили «зелені», яким допоміг Очигава, переправивши м'яча у свої ворота після прострілу Ахіссана, на що «сині» відповіли точним ударом Гусєва з 11-метрової позначки.

А от у третьому та четвертому «періодах» відзначалися лише «зелені»: вивів команду вперед Тарануха, замкнувши подачу з правого флангу від Данило Сильви, а остаточний рахунок встановив Аруна, дальнім ударом спрямувавши м'яча точно в кут.

* фото Ілля Хохлов

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер