«Говерла» - «Динамо»: останні новини перед грою

«Говерла» - «Динамо»: останні новини перед грою

Суддя Юрій Вакс дасть свисток про початок зустрічі о 19.30.

Команда Сергія Реброва вирушила до міста проведення матчу, як завжди, напередодні ввечері. Провівши тренування в Києві, динамівська делегація попрямувала в аеропорт. Літак із командою на борту злетів у небо о 20.15 та приблизно за годину і сорок п’ять хвилин приземлився в Ужгороді. Місцем своєї дислокації команда традиційно обрала готель з одноіменною назвою «Ужгород», який знаходиться у центрі міста, зовсім поруч із набережною річки Уж.

Напередодні матчу у «Динамо» дискваліфікованих гравців немає, а ось у складі «Говерли» точно не зіграє орендований у нашого клубу латвійський захисник Віталійс Ягодінскіс, якого було вилучено з поля за дві жовті картки у попередній грі проти луганської «Зорі».

Сьогодні близько 10-ї години ранку гравці вийшли на прогулянку містом. Після обіду в програмі команди установка на гру та виїзд на стадіон «Авангард».

Вранці у день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що команди зіграють у таких комплектах форми: динамівці – у виїзному, синьому, а господарі – у білому. Динамівські воротарі одягнуть зелене екіпірування, а ужгородські – форму жовтого кольору.

На час початку матчу синоптики прогнозують прохолодну ясну погоду з температурою повітря +12 градусів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер