«Грай яскраво та вражай суперників»: FAVBET та «Динамо» продовжують запалювати

«Грай яскраво та вражай суперників»: FAVBET та «Динамо» продовжують запалювати

Компанія та клуб провели активний рік та влаштували ряд колаборацій.

FAVBET та «Динамо» співпрацюють з грудня 2018 року. Партнерство не випадкове, адже обидва бренди сповідують одні цінності - розвивають та рухають український футбол. 

Останній рік виявився особливо продуктивним. Усе почалося із зовнішньої реклами у Києві. Вона була присвячена другому треблу в історії клубу. Минулого сезону «Динамо» виграло всі три внутрішні турніри. FAVBET долучився до святкування події та розмістив безліч рекламних банерів у столиці.

До старту нового сезону компанія спільно з клубом розробила візитівки для представлення футболістів на домашніх матчах. Тепер до запального голосу диктора НСК “Олімпійський” додалася емоційна картинка на табло. А також відео зі святкуванням забитих голів, щоб глядачі на трибунах знов і знов переживали неймовірний момент.

До старту нового сезону FAVBET та «Динамо» створили дві відеороботи. Одна з них — іміджевий ролик, що розповідає про філософію гри. Як із FAVBET, так і на футбольному полі важливо грати яскраво, вражати усіх навколо та отримувати задоволення від гри.


Другий ролик — емоційна історія про нерозривний зв’язок між фанатами, містом та клубом. Презентована перед стартом «Динамо» в єврокубках. У відеороботі відчувається рух міста, що веде динамівців до нових перемог.


Восени FAVBET відновила емоційні подорожі на популярні спортивні події Favbet Experience. Однією з них стала подорож до Барселони на легендарний “Камп Ноу”, де четверо щасливців змогли підтримати «Динамо» на виїзді з FAVBET.


Не забуває FAVBET і про вболівальників, які підтримують команду в домашніх матчах. На НСК “Олімпійський” організовані фан-зони, де всі охочі можуть пограти в ігри, взяти участь у промо-заходах та виграти призи. Та найголовніше — отримати позитивні враження перед грою.

FAVBET та «Динамо» задоволені партнерством та обіцяють ще більше цікавих колаборації до закінчення цього сезону.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер