Кубок Гранаткіна. Україна – Туреччина – 3:1

Кубок Гранаткіна. Україна – Туреччина – 3:1


В останньому турі турніру пам’яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна, який проходив у Санкт-Петербурзі, збірна України U-18 отримала свою першу перемогу. Із рахунком 3:1 були обіграні турецькі ровесники.

Ця перемога (а також поразка поляків у матчі з Бельгією) дозволила нашим хлопцям вийти до ½ фіналу турніру, де вони зустрінуться з господарями – збірною Росії, яка в поточному турнірі не зазнала жодної поразки (дві перемоги і одна нічия) і в своїй групі посіла перше місце.

У переможному матчі зі збірною Туреччини брали участь шість представників «Динамо». Четверо – Олександр Стеценко, Кирило Петров, Денис Гармаш і Дмитро Кушніров – почали поєдинок зі стартового свистка, а Дмитро Немчанінов і Дмитро Коркішко вийшли на заміну після перерви (замінивши Стеценка і Кушнірова відповідно).

Нападник Дмитро Коркішко відзначився також і голом – на 73-й хвилині Коркішко забив третій м’яч у ворота турків, тим самим остаточно добивши деморалізованих суперників. Перші два м’ячі на рахунку гравців дніпропетровського «Дніпра» Артура Карнози (47-а хвилина) і Віталія Каверина (60-а хвилина).

Півфінальний поєдинок з росіянами відбудеться завтра о 18.00 за місцевим часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер