Меморіал Гранаткіна: «бронзовий» дубль Буяльського

Меморіал Гранаткіна: «бронзовий» дубль Буяльського

На Меморіалі Гранаткіна, який проходив у Санкт-Петербурзі, сьогодні були проведені вирішальні матчі. У матчі за третє місце збірна України, складена з гравців 1993 р.н., переграла одноліток із Росії.

Матч склався для наших хлопців дуже непросто. За підсумками першого тайму «жовто-сині» поступалися в рахунку, але після перерви тричі використали свої моменти й здобули заслужену перемогу. Дублем відзначився півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський. Спочатку динамівець вивів нашу команду вперед, потужно пробивши з району 11-метрової позначки після скидки Луканюка, а незабаром виступив наконечником у контратаці, організованої разом із Єрмаченком. У результаті Віталія було визнано найкращим гравцем матчу.

Відзначимо, що окрім Буяльського, в матчі взяли участь ще шестеро представників «Динамо». Зі стартових хвилин вийшли на поле воротар Ткаченко та захисники Братков, Акубардія, Сухомлинов, а після перерви здобути перемогу допомогли воротар Волинець і захисник Балан.

Таким чином, «жовто-сині» взяли своєрідний реванш у господарів турніру за поразку у фіналі торішнього турніру. Перше ж місце в нинішньому році вибороли хлопці з Фінляндії, які в «золотому» матчі переграли одноліток із Китаю (2:0).

Меморіал Гранаткіна. Матч за 3-тє місце

Росія – Україна – 1:3.

Україна:
Ткаченко (Волинець, 46), Чорноморець, Братков, Тащі, Бохашвілі (Кулач, 81), Луканюк (Полулях, 83), Єрмаченко (Олійник, 90+1), Буяльський, Акубардія, Сухомлинов (Балан, 46), Орловський.

Голи: Козлов (19) – Бохашвілі (53), Буяльський (56, 69).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – granatkin.info

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер