Меморіал Гранаткіна: впевнена перемога над сусідами

Меморіал Гранаткіна: впевнена перемога над сусідами

Упевненою перемогою завершила свій виступ у груповому турнірі Меморіалу Валентина Гранаткіна збірна України, складена з гравців 1993 р.н. Володіючи цілковитою перевагою впродовж першого тайму, «жовто-сині» тричі відзначилися у воротах суперника. Один із м’ячів на рахунку динамівця Віталія Буяльського, який відкрив рахунок у матчі завдяки успішним індивідуальним діям. Шанс відіграти один м’яч білоруси втратили на 43-й хвилині, коли Євген Волинець (який також представляє «Динамо» на турнірі) «заробив» 11-метровий у свої ворота та парирував удар із «позначки».

У другому таймі підопічні Олега Кузнецова втримали здобуту перевагу, і за підсумками групового турніру посіли друге місце. Відзначимо, що в поєдинку, окрім згадуваних Буяльського та Волинця, взяли участь ще троє динамівців: Акубардія та Сухомлинов провели весь матч, а Балан вийшов на заміну після перерви.

Таким чином, 9 січня в поєдинку за третє місце наші хлопці поміряються силами з господарями турніру – збірною Росії. А головний трофей буде розіграно в матчі між командами Фінляндії та Китаю.

Меморіал Гранаткіна. 3 тур

Україна – Білорусь – 3:0.

Україна:
Волинець, Глушицький, Чорноморець, Тащі, Бохашвілі (Полулях, 46), Луканюк (Олійник, 46), Єрмаченко (Вакуленко, 72), Буяльський (Балан, 46), Акубардія, Сухомлинов, Орловський.

Голи: Буяльський (16), Тащі (19), Луканюк (34).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – granatkin.info

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер