Гравці «Динамо» відвідали поранених Героїв України

Гравці «Динамо» відвідали поранених Героїв України

У вівторок, 4 квітня, гравці київського «Динамо» вже не вперше відвідали поранених українських військових, які проходять лікування у столичних шпиталях. Наші футболісти взяли з собою подарунки у вигляді клубної атрибутики, яку подарували героям України.

Спочатку кияни поспілкувалися з бійцями підрозділу «Омега», який вчора святкував 20-річний ювілей. Слово взяв капітан нашої команди Сергій Сидорчук. «Я багатодітний батько, і я хотів би сказати дякую не лише від Динамо, але й від моєї родини. Мої діти зараз можуть приїжджати до Батьківщини і не боятися лише завдяки вам. Вся моя сім'я, всі ми зараз ходимо незалежною українською землею лише завдяки вам і вашим побратимам. Немає слів, щоби описати нашу подяку та ваш героїзм для нашої Батьківщини», - підсумував Сергій. Бійці отримали неймовірні емоції від привітань та підтримки від «Динамо» у важливу для них дату.

Далі команда вирушила до палати поранених воїнів із полку «Азов». Незважаючи на важкі травми, кожен із солдатів зберігає бойовий настрій та мислить у позитивному напрямку. Багато хто з них, у кого є така фізична можливість, збирається повернутися на фронт і далі захищати Україну від російських загарбників.


Загалом динамівці відвідали багато палат, у тому числі й палату з пораненими захисниками Азовсталі, які повернулися з полону. Серед них були бійці, які були звільнені лише у березні. Наші герої нагадали також про своїх побратимів, які знаходяться у полоні й досі.

Від слів наших бійців про бажання якнайшвидше вилікуватися та повернутися й закінчити свою справу, по шкірі просто йдуть мурахи. Наші герої вважають своєю місією зробити все для Перемоги України. Вони - наша гордість.

«Динамо» й надалі робитиме незаплановані візити до воїнів, котрі боронять нашу Батьківщину, аби підтримувати їхній бойовий дух та настрій.

Слава Україні! Слава нашим відважним Героям!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер