Гравці та тренери «Динамо» U16 подивилися фінал Кубка Англії

Гравці та тренери «Динамо» U16 подивилися фінал Кубка Англії

Напередодні виїзду до Італії на тренування та товариські матчі, які пройдуть у містах Віченца та Флоренція, динамівці з команди U16 (гравці 2006-го року народження) разом із тренерами та директором ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександром Іщенком у холі готелю, де вони проживають у столиці Угорщині Будапешті, подивилися фінал Кубка Англії між командами «Челсі» та «Ліверпуль». Думки щодо переможця розділилися, кожен мав свого фаворита, і тим цікавіше було спостерігати за поєдинком.

Гра теж не підвела у плані напруженості та до самого кінця не дозволяла глядачам розслабитися. Основний та два додаткових екстра-тайми завершилися внічию 0:0, а доля переможця визначилася у серії післяматчевих пенальті. Тут більш вправними виявилися гравці «Ліверпуля», які святкували перемогу – 6:5.

Наші хлопці уболівали дуже емоційно, аналізуючи дії видатних гравців на полі та беручи до уваги ті чи інші маневри. Впевнені, це допоможе їм у подальшому навчанні та в італійському турне, зокрема. Нагадаємо, до цієї країни наша команда виїздить у неділю, 15-го травня, зранку.

За результатами товариських матчів наших хлопців слідкуйте на офіційному клубному сайті.



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер