Гравці «Динамо» провели автограф-сесію в магазині New Balance

Гравці «Динамо» провели автограф-сесію в магазині New Balance

Сьогодні у фірмовому магазині New Balance у ТРЦ River Mall відбулася зустріч уболівальників із гравцями «Динамо» Віталієм Буяльським, Сергієм Сидорчуком, Віталієм Миколенком і Георгієм Бущаном.

Ще до анонсованого початку заходу біля входу до магазину зібралася величезна кількість охочих поспілкуватися з динамівцями в неформальній атмосфері, серед яких були навіть гості з Черкас та рідної для Буяльського Калинівки. Багато вболівальників прийшли з символікою «біло-синіх» і вдягнені у продукцію New Balance. До речі, це надавало першочергове право отримати автографи, оминаючи довжелезну чергу. 

Перша частина заходу була присвячена запитанням від шанувальників, за які New Balance роздавав подарунки. Гравці приїхали на зустріч у гарному настрої, багато жартували та посміхалися.

Фанів цікавили найрізноманітніші теми: наприклад, у динамівців запитали, яку професію вони б обрали, якби не стали футболістами. Віталій Буяльський відповів, що, можливо, працював би на машинобудівному заводі в рідному містечку. А Сергій Сидорчук зізнався, що йому подобається динаміка волейболу, і він міг би спробувати себе в цьому виді спорту.

Також Буяльському адресувалося питання, чи хотів би він зіграти проти футболіста-робота. Хавбек відповів, що не відмовився б від такої можливості, і додав, що командою роботів можна назвати «Барселону», з якою він також не проти зіграти.

А що стосується можливих суперників у єврокубках наступного сезону, то Георгій Бущан хотів би зустрітися з «Ювентусом», «Барселоною» та «Ліверпулем».

Після блоку запитань розпочалася автограф-сесія, під час якої всі охочі могли отримати постери та картки з автографами улюблених гравців «Динамо», а також зробити фото з футболістами.

Очікуючи своєї черги, фани заряджали динамівців скандуванням і налаштовували на майбутній виїзний матч проти «Копенгагена». Через велику кількість охочих поспілкуватися з футболістами в магазині New Balance було по-справжньому спекотно.

Наостанок Сергій Сидорчук пообіцяв, що «Динамо» зробить усе можливе, щоб найближчого четверга здобути в столиці Данії перемогу. Зустріч гравців киян з уболівальниками тривала більше години, і ніхто не поїхав із неї без позитивних вражень і приємних сувенірів.

БІЛЬШЕ ФОТО

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер