Гравці «Динамо» у своїх збірних: хто, де, коли

Гравці «Динамо» у своїх збірних: хто, де, коли

Збірна України, у складі якої перебувають 12 представників нашої команди (воротар Георгій Бущан, захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Денис Попов, півзахисники Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Богдан Лєднєв та нападник Артем Бєсєдін), готується до участі у фінальному турнірі Євро-2020. Після нічиєї з Бахрейном (1:1) «жовто-сині» проведуть ще два товариські матчі. 3 червня підопічні Андрія Шевченка зіграють у Дніпрі з Північною Ірландією (початок – о 21:45), а 7 червня (19:00) у Харкові поміряються силами з Кіпром.

Також до Євро-2020 готується і збірна Польщі із захисником Томашем Кендзьорою у складі. На «Кадру» також чекають два спаринги в рамках підготовки до континентального турніру: 1 червня (21:45) у Вроцлаві проти Росії та 8 червня (19:00) у Познані з Ісландією.

Збірна Люксембургу, хоч і не потрапила на Євро-2020, але використає міжнародну паузу також із користю. Півзахисник Жерсон Родрігес може зіграти з Норвегією (2 червня о 20:00 у іспанській Малазі) та Шотландією (6 червня о 19:00 у Люксембурзі).

А молодіжна збірна України бере участь у турнірі пам’яті видатного динамівського тренера Валерія Лобановського. У першому турі команда Руслана Ротаня з шістьма динамівцями у складі (голкіпер Валентин Моргун, захисники Денис Кузик та Костянтин Вівчаренко, півзахисник Володимир Бражко, нападники Владислав Супряга та Владислав Ванат) поступилася Азербайджану (0:1), а 28-го травня (17:00) на «жовто-синіх» чекає зустріч з Узбекистаном. Після завершення турніру українська «молодіжка» вирушить до Туреччини, де 2 червня зіграє з Туреччиною.

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер