Гравці «Динамо» зустрінуться з уболівальниками на стадіоні ім. В. Лобановського

Гравці «Динамо» зустрінуться з уболівальниками на стадіоні ім. В. Лобановського

Сьогодні вранці наша команда повернулась до Києва та, незважаючи на насичений графік підготовки, вже завтра готова зустрітися з вами!

А саме у четвер, 8 серпня, у рамках програми Фан-клубу ФК «Динамо» Київ «Разом до Перемоги!», гравці «біло-синіх» зустрінуться з уболівальниками команди в конференц-залі стадіону імені В.В. Лобановського (вул. Грушевського 3). Початок зустрічі о 19:00. Вхід на стадіон буде відкрито з 18:30.

Запрошуємо вас поспілкуватися з футболістами, поставити їм запитання щодо найближчих суперматчів та сезону загалом. Як і завжди, абсолютно всі зможуть узяти автографи та зробити фото з гравцями.

Крім того, у конференц-залі під час зустрічі буде знаходитися нещодавно здобутий нашим клубом трофей – Суперкубок України, з яким також зможуть сфотографуватися всі охочі.

А також пропонуємо вам узяти участь в інтерактивному конкурсі на сторінках «Інстаграм» та «Фейсбук» і вгадати, хто саме з «динамівців» зустрінеться з уболівальниками. 

Деталі за посиланням https://www.facebook.com/official.fanclub.fcdk/inbox/                           

 https://www.instagram.com/official_fanclub_fcdk/?hl=ru

Давайте разом викажемо команді підтримку та зарядимо гравців позитивним настроєм напередодні важливих поєдинків – «всеукраїнського дербі» з «Шахтарем» та матчу-відповіді з «Брюгге».

Для тих, хто не зможе бути присутнім на зустрічі, на нашому клубному каналі в YouTube відбудеться пряма трансляція.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер