Гравці «Шахтаря» – про майбутній матч із «Динамо»

Гравці «Шахтаря» – про майбутній матч із «Динамо»

Ісмаїлі (защитник):

- Я вважаю, що, незалежно від місця проведення матчу, потрібно виходити та демонструвати гідний результат. У «Динамо» хороший стадіон, і поєдинок там буде, як завжди, напруженим та цікавим. Поза всяких сумнівів, «Динамо» – дуже сильна команда. Дійсно, їх можна порівнювати із суперниками в Лізі чемпіонів. Проти них завжди дуже важко, адже це «класико»! У «Динамо» завжди була дуже сильна лінія атаки. Не думаю, що вона стала гіршою. Побачимо в неділю.

Фернандо (на фото, півзахисник):

- Це українське «класико». Адже завжди так відбувається, коли зустрічаються дві провідні команди країни. Кожен хоче показати, що він кращий, тому стільки суперечливих ситуацій виникає саме в матчах із киянами. Чекати відкритого футболу варто завжди. У кожному матчі ми намагаємося грати на перемогу. У неділю виграє та команда, яка найменше буде помилятися! Будемо намагатися, щоб перемога дісталася саме нам!

Фред (півзахисник):

- Із цією командою завжди непросто грати. Я не думаю, що за цей період у них відбулися якісь радикальні зміни. Головне нам проявити себе з найкращого боку та довести, що ми сильніші. Ніколи не можна виокремлювати одного гравця. Футбол – це завжди змагання 11 на 11. Ми – команда, й вони – команда. Тут як ніколи потрібно працювати у групі. Це допоможе досягти перемоги. Не вперше зустрічаємося з «Динамо», тому готові. Продовжуємо вивчати цей колектив, щоб не було жодних сюрпризів на полі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* за матеріалами www.shakhtar.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер