Григорій Суркіс привітав Анатолія Крощенка з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Анатолія Крощенка з ювілеєм

Сьогодні виповнюється 85 років майстру спорту СРСР, заслуженому тренеру України Анатолію Крощенку, який є одним із найкращих фахівців дитячо-юнацького футболу України та протягом багатьох років працював у ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського, виховавши цілу плеяду відомих динамівців.

З Днем народження ювіляра привітав Григорій Суркіс.

Шановний Анатолію Миколайовичу!

Висловлюючи найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею, віддаю належне людині, чиє ім'я впродовж багатьох десятиліть асоціюється в українських уболівальників із поняттями «Успіх» і «Відданість».

Один із найталановитіших випускників київської школи, Ви провели на полі не дуже довгу, але надзвичайно яскраву кар'єру – стали безпосереднім учасником найвищого злету харківського «Авангарду» в чемпіонаті Союзу, доклали зусиль до створення вікопомного «кришталевого» складу львівських «Карпат», залишили по собі добрий слід у футболі Києва та Вінниці, Донецька та Дніпра.

Тренерський шлях повернув Вас до витоків футболу – до роботи з дітьми та юнаками. Реалізуючи почесну та відповідальну місію з виховання майбутніх зірок, Ви надихнули та благословили на спортивні звершення не одне покоління наших надій. А срібні медалі очолюваної Вами збірної 19-річних на чемпіонаті Європи-2000 досі є одним із найгучніших міжнародних успіхів українських національних команд.

Здоров'я Вам і щастя, дорогий ювіляр, удачі й натхнення, виконання всіх заповітних бажань! Але найперше – якнайскорішої Перемоги України у кривавій війні, а за тим – миру та злагоди!

З повагою,

Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер