Григорій Суркіс привітав Андрія Шморгуна з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Андрія Шморгуна з ювілеєм

Сьогодні, 12 січня, головному лікарю першої команди ФК «Динамо» (Київ) Андрію Шморгуну виповнюється 50 років. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Шановний Андрію Олександровичу!

Від усього серця вітаю Вас зі славетним ювілеєм, приєднуючись до всіх теплих побажань на адресу Людини, яка може розділити з київським «Динамо» його численні гучні перемоги в новітній історії.

Ось уже понад двадцять років Ви вірою та правдою служите клубу. Немає сумнівів, що здоров’я його гравців – у надійних руках, адже у медичній науці для Вас немає таємниць.

Ваші досвід і професійні знання – безумовний орієнтир для колег, і недаремно вас цінують та поважають не тільки співвітчизники, але й відомі європейські фахівці.

Патріарх спортивної медицини, незабутній Володимир Ігоревич Малюта, неодноразово характеризував Вас як знавця своєї справи, що перебуває на своєму місці. Можу лише погодитись зі словами Вашого Вчителя: не одне покоління «біло-синіх» із вдячністю згадує співпрацю з Вами – лікарем із золотими руками, неординарною особистістю, чуйною та світлою людиною.

Здоров'я Вам і щастя, дорогий ювіляре, миру та гармонії – на душі та в домі! А всім нам – великої і жаданої Перемоги!

З повагою,
Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер