Григорій Суркіс привітав Дмитра Михайленка з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Дмитра Михайленка з ювілеєм

13 липня колишній півзахисник київського «Динамо» Дмитро Михайленко святкує своє 50-річчя. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Дорогий Дмитре Станіславовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із Золотим ювілеєм. Віддаю належне дуже талановитому футболісту, неординарному педагогу та палкому патріоту, людині з великим серцем.

Своєю готовністю до самопожертви заради успіху команди ви заслужили повагу широкої публіки. А сумлінна дисциплінованість, розсудливість та розуміння гри, жага до перемоги та вміння до кінця боротися за неї, безумовно, поставили Вас в один ряд із найкращими майстрами сучасного українського футболу.

Я дуже радий, що нам довелося попрацювати разом у київському «Динамо», для якого Ви одразу стали своїм. І в команді-зірці другої половини 90-х років, і в національній збірній у найскладніший для неї період – на етапі перших турнірних кроків під егідою ФІФА та УЄФА – Ви завжди були надійною опорою в аспектах реалізації тренерських задумів та ватажком за духом.

Здібний та вдячний учень наставників-титанів, Ви теж обрали для себе тренерський шлях і вже зарекомендували себе вдумливим, прогресивним та вимогливим конструктором гри. Отже, бажаю Вам, Дмитре Станіславовичу, творчого польоту і надалі.

Миру, гармонії, любові та щастя. Терпеливого натхнення, удачі та оптимізму! Многая літа!


З повагою,

Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер