Григорій Суркіс привітав Геннадія Буткевича з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Геннадія Буткевича з ювілеєм

Сьогодні, 27 травня, президенту ФК «Полісся» (Житомир) Геннадію Буткевичу виповнилося 65 років. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Шановний Геннадію Владиславовичу!

Від усього серця вітаю Вас із 65-річним ювілеєм та бажаю щастя, здоров’я та благополуччя!

Ви належите до тих визначних людей, які вже багато років роблять колосальний – якщо не вирішальний – внесок у забезпечення та зміцнення економічних спроможностей України, слугуєте блискучим взірцем для нинішніх та майбутніх інвесторів, капітанів бізнесу.

Успішна робота існуючих та створення нових підприємств, а разом із цим збільшення кількості робочих місць та сплачених податків – це лише один бік медалі. А інший – не менш значущий – це реалізовані Вами соціальні та благодійні проекти. Ваші меценатські ініціативи важко просто перелічити, а Вашу пряму та опосередковану допомогу силам оборони, які захищають нашу Батьківщину від агресії РФ, – переоцінити.

Ваша патріотична позиція, щире бажання допомагати розвитку як усієї країни, так і особливих для Вас громад – широко відомі. А Ваші чесність, принциповість та істинне поняття честі – просто еталон!

І я особисто, і всі інші, хто бажають добра українському футболові, дуже раді, що Ви долучились до нашої спільної справи підтримки та розвитку цього виду спорту. Знаю, що у Вас завжди були симпатії до київського «Динамо», але зараз Ви віддаєте всю душу «Поліссю» – і цьому славетному клубу, і всьому житомирському футболу, та й українському загалом, дуже пощастило отримати такого потужного та системного інвестора.

Символічно, що сьогодні, у Ваш день народження, «Полісся» офіційно стало чемпіоном першої ліги – і я стовідсотково переконаний, що в наступному сезоні ця команда чудово покаже себе у прем’єр-лізі та буде гідним представником еліти українського професіонального футболу.

Дорогий Геннадію Владиславовичу, щиро зичу Вашій команді нових гучних досягнень і здобутків, а Вам особисто – миру та добробуту, радості від маленьких та великих перемог у футболі та бізнесі, а головне і якнайшвидше – від найбільшої та найважливішої Перемоги наших збройних сил та всього українського народу в боротьбі за свободу та територіальну цілісність!

З повагою,
Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер