Григорій Суркіс привітав Олега Лужного з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Олега Лужного з ювілеєм

Сьогодні виповнюється 55 років легендарному футболісту київського «Динамо» Олегу Лужному. Із ювілеєм Олега Романовича привітав Григорій Суркіс.

Дорогий Олеже Романовичу!

Прийміть найтепліші та найщиріші поздоровлення за нагоди Вашого 55-річчя!

Ви не просто були одним із найкращих захисників в історії українського футболу. Ви не просто вигравали численні титули й трофеї в Україні та за її межами. Ви не просто були одним із лідерів останньої легендарної команди київського «Динамо» Валерія Лобановського та прекрасної збірної України на рубежі століть. Ви стали уособленням справжнього капітана та гравця, який ніколи і ні перед ким не здається!

На Вас рівнялись і продовжують рівнятися цілі покоління наших футболістів. Вас обожнювали вболівальники, які, безперечно, й досі ставлять Вас в приклад молоді – причому не лише в плані футболу. Кажуть, що таких уже зараз не роблять – але я вірю, що в тому числі й завдяки Вашим зусиллям, спрямованим на передачу Вашого унікального досвіду теперішнім гравцям, ми ще побачимо тих, хто будуть достойні звання «новий Лужний».

З особливим захватом я також відзначу Вашу громадянську позицію та патріотизм, який вирізняв Вас, скільки я Вас знаю, а зараз є ще більш промовистим – у жахливий період збройної агресії Російської Федерації проти нашої Батьківщини, яка героїчно бореться за свободу і свій демократичний вибір.

Від всього серця бажаю Вам щастя, здоров’я, миру та благополуччя. Зичу нових перемог та здобутків, а особливо – якнайшвидшої Перемоги над спільним ворогом!

З повагою,

Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер