Григорій Суркіс привітав Олександра Головка з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Олександра Головка з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав відомого захисника «Динамо» Олександра Головка з 50-річним ювілеєм.

Дорогий Олександре Борисовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із Золотим ювілеєм. Віддаю належне надзвичайно надійному захиснику, неординарному педагогу та палкому патріоту Батьківщини, Спортсмену та Людині з великої літери.

Своєю готовністю до самопожертви заради успіху команди Ви заслужили велику повагу у вболівальників. А надзвичайна дисциплінованість, розуміння гри, жага до перемоги та вміння до кінця боротися за неї, безумовно, поставили Вас в один ряд із найкращими представниками інших генерацій майстрів українського футболу, для яких не існувало професійних секретів!

Я дуже радий, що нам довелося попрацювати разом у київському «Динамо», для якого Ви одразу стали своїм. І в команді-зірці другої половини 90-х років, і в національній збірній одного з найуспішніших для неї періодів Ви завжди були лідером в аспектах реалізації тренерських задумів та ватажком за духом.

Здібний та вдячний учень Валерія Лобановського, Ви обрали тренерський шлях та виявили себе вдумливим, прогресивним і вимогливим наставником. Творчого польоту Вам, Олександре Борисовичу, і надалі. 

Зичу Вам, ювіляре, миру, гармонії, любові та щастя. А ще терпеливого натхнення, удачі та оптимізму! І виконання всіх найпотаємніших бажань.

Многая літа!

З повагою,

Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер