Григорій Суркіс привітав Павла Шкапенка з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Павла Шкапенка з ювілеєм

Цього дня своє 50-річчя святкує шестиразовий чемпіон України, триразовий володар Кубка країни у складі київського «Динамо» Павло Шкапенко!

Один зі своїх найкращих матчів за «біло-синіх» провів у сезоні-1993/94 в Лізі чемпіонів проти каталонської «Барселони». У першому матчі кияни виграли 3:1, а Шкапенко записав на свій рахунок забитий головою м'яч. Усього зіграв за київське «Динамо» 121 матч і забив 33 голи.

Дорогий Павле Леонідовичу!

Прийміть мої найтепліші вітання з нагоди Вашого 50-річчя.

Від усього серця вітаю людину, яка зробила історичний внесок у розбудову незалежного українського спорту.

Поколінню майстрів шкіряного м’яча 1990-х довелося вирішувати надзвичайно непросту задачу – в найскладніших економічних умовах стверджувати реноме славетної вітчизняної футбольної школи.

Та, долаючи різноманітні складнощі, що виникали на цьому шляху, Ви разом із партнерами по київському «Динамо» та національній збірній створили надійний плацдарм, на якому відтоді й базуються успіхи нових генерацій, що представляють на міжнародній арені синьо-жовтий прапор.

Як шестиразовий чемпіон та троєкратний володар Кубку країни, а також учасник найперших для України відбірних циклів ЄВРО-1996 та ЧС-1998, Ви назавжди вписали своє ім’я в літопис нашого футболу та клубу «Динамо».

Бажаю Вам, ювіляре, міцного здоров’я, довголіття й родинної злагоди, оптимізму та здійснення найзаповітніших мрій!

Нехай негоди оминають Ваш дім. Миру Вам і благополуччя!

З повагою,
Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер