Григорій Суркіс привітав Сергія Реброва з 50-річчям

Григорій Суркіс привітав Сергія Реброва з 50-річчям

Дорогий Сергію Станіславовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із Золотим ювілеєм. Віддаю належне одному з найрезультативніших форвардів в історії вітчизняного футболу, неординарному педагогу, палкому патріоту Батьківщини, Людині та Спортсмену із великої літери.

Своєю неймовірною швидкістю, жагою до перемоги й готовністю боротися за неї, а також відданістю інтересам рідної команди Ви заслужили глибоку повагу вболівальників. А надзвичайне відчуття епізоду і розуміння гри, вміння вирішити долю матчу будь-якої складності, безумовно, внесли ім’я Сергія Реброва до золотої генерації майстрів футболу України.

Я дуже радий і гордий, що доля звела наші життєві шляхи під прапорами київського «Динамо», де від юного віку Ви назавжди стали своїм. І в клубній команді-зірці 1990-х, і в національній збірній одного з найскладніших та найважливіших для неї періодів становлення Ви багато років вели за собою партнерів.

А після завершення надзвичайно врожайної ігрової кар’єри Ви, достойний учень та продовжувач справи Валерія Лобановського, теж відчули у собі тренерський поклик. І, відклавши особистий спокій на потім, доволі швидко перетворились на вдумливого, вимогливого, у всіх сенсах сучасного та передового наставника.

Навіть перелік тренерських трофеїв та чемпіонських титулів, здобутих за перше Ваше тренерське десятиліття – у чемпіонатах різних країн, на теренах різних континентів – заслуговує найвищої оцінки. Тож високого творчого польоту, ювіляре, Вам і надалі! Особливо – напередодні старту Євро-2024, який Ви зустрічаєте на чолі оновленої збірної України. 

Здоров’я, любові та щастя у Вашому родинному домі! Терпеливого натхнення, спортивної вдачі та здібних, талановитих вихованців! І виконання всіх найпотаємніших бажань.

А всім нам – довгоочікуваного, переможного миру! Многая літа!

З повагою,

Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер