Григорій Суркіс привітав Юрія Калітвінцева з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Юрія Калітвінцева з ювілеєм

Сьогодні, 5 травня, виповнюється 55 років видатному півзахиснику київського «Динамо» Юрію Калітвінцеву. Він виступав за «біло-синіх» у 1994-1999 роках та став у цей період чемпіоном України у 1995, 1996, 1997 та 1998 рр., а також володарем Кубка України у 1996 та 1998 роках.

Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Шановний Юрію Миколайовичу!

Прийміть найщиріші поздоровлення із 55-річчям!

Із величезним задоволенням вітаю справжнього Майстра та інтелектуала, людину, яка зробила величезний внесок у розвиток футболу на теренах нашої країни.

Ваша гра у складі зіркової команди Валерія Лобановського захоплювала мільйони уболівальників, і чимало з них ходили саме на Калітвінцева. Вибаглива київська публіка не могла не оцінити Ваші розраховані до сантиметру передачі, несподівані рішення, витончену техніку, вбивчі для суперників стандарти і, звісно, капітанські якості. А чи в змозі ми забути Ваші дії, забитий гол, результативні паси на Сергія Реброва та Андрія Шевченка у матчах проти «Барселони»!? Яскраві перемоги «Динамо» над нею залишаються частиною золотого фонду європейського футболу.

Своє глибоке розуміння Гри Ви продовжили демонструвати й тоді, коли поринули у бурхливі води тренерської кар’єри. Причому Ваша натхненна робота з юнацькими збірними України, історичний тріумф на ЧЄ-2009 (U19), плідна праця в національній команді, успіхи на клубному рівні – це лише вершина айсбергу. Важко перелічити, скільки перспективних хлопців, пройшовши через Ваші руки, згодом досягли визначних футбольних висот. Досвід і знання, якими Ви ділилися та ділитеся з підопічними, воістину безцінні!

Щастя і здоров'я, дорогий ювіляре, миру і благополуччя – Вам і Вашій родині. Успіхів в улюбленій справі, здійснення усіх заповітних мрій.

З повагою,
Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер