Григоришину в Лондоні відмовили

Григоришину в Лондоні відмовили

2 липня в Лондоні апеляційний суд оголосив своє рішення за позовом компанії Костянтина Григоришина Pacific International Sports Club Ltd до акціонерів ФК "Динамо" (Київ).

Апеляційний суд відмовив компанії Pacific у задоволенні її апеляційної скарги і залишив без змін рішення Вищого Суду Справедливості в Лондоні, яке було прийнято 24 липня 2009 року.

Як уже повідомлялося, Вищий Суд Справедливості в Лондоні припинив розгляд позову компанії Pacific до Ігоря Суркіса та інших акціонерів ФК "Динамо" (Київ) і скасував свій наказ про вручення позовів компаніям-відповідачам. Цим же рішенням компанію Pacific зобов’язали відшкодувати відповідачам 80 відсотків витрат, пов’язаних із розглядом цієї справи.

У рішенні апеляційного суду в Лондоні зазначено, що суддя першої інстанції правильно проаналізував і оцінив обставини та матеріали справи, і прийшов до вірного рішення.

Таким чином, судовий процес у Лондоні завершився відмовою компанії Костянтина Григоришина Pacific International Sports Club Ltd у претензіях до акціонерів ФК "Динамо" (Київ). Також не на користь Григоришина завершилися раніше й інші судові процеси між сторонами на Британських Віргінських Островах та на Кіпрі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер