Григорія Суркіса обрано до Виконкому УЄФА

Григорія Суркіса обрано до Виконкому УЄФА

19 травня 2004 року у Гетеборзі (Швеція) відбулося засідання Виконавчого комітету УЄФА, який вирішує ключові питання розвитку європейського футболу у період між щорічними Конгресами. Згідно зі Статутом організації було прийнято рішення про кооптування до його складу двох нових членів. Ними стали: Григорій Суркіс, президент Федерації футболу України та д-р Жилберто Мадаіл, президент Португальської федерації футболу.

Авторитет Федерації футболу України у середовищі європейської футбольної еліти за останні чотири роки суттєво зріс. Підтвердження тому - регулярні візити до нашої країни відомих у футбольному світі людей: президента ФІФА Йозефа Блаттера у 2001 році, двічі з робочим візитами Україну відвідали президент УЄФА Леннарт Йоханссон та колишній виконавчий директор Герхард Айгнер. З цікавими починаннями ФФУ встиг вже ознайомитися і новий виконавчий директор УЄФА Ларс-Крістер Олссон.

Знаковими подіями для національної федерації футболу було засідання Виконкому УЄФА у листопаді 2003 року, проведене в столиці України, до речі, вперше на пострадянському просторі, а також нарада з обговорення календаря другої відбірної групи чемпіонату світу 2006 року та низка інших важливих заходів європейського рівня.

Відтепер наші інтереси в УЄФА репрезентуватиме досвідчений футбольний фахівець Григорій Суркіс, професійні здібності якого підтверджено призначенням його на цю відповідальну посаду.

Матеріал сайту ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер