Григорій СУРКІС: «Маю намір і надалі працювати в УЄФА»

Григорій СУРКІС: «Маю намір і надалі працювати в УЄФА»

«Я залишаю посаду голови ФФУ. Потрібно дати дорогу іншим людям, щоб вони прийняли естафетну паличку та здобували перемоги. Футбол – це моє життя, і я його не залишаю. Маю намір і надалі працювати в УЄФА й буду трохи частіше бачити своїх близьких.

Крісло голови ФФУ важливе, і я робив усе можливе для того, щоб український футбол працював. Але, звичайно, не всім подобалися мої кроки. Даю можливість проявити себе іншим, щоб наш футбол вийшов, можливо, на більш високий рівень. Фінальним акордом буде Євро-2012, а в моєму житті цю подію можна прирівняти до народження дітей чи онуків. У разі необхідності я буду допомагати новому керівництву», – сказав президент ФФУ в ефірі українського телеканалу «Футбол».

«Я аж ніяк не втомлений чоловік, виконував свої обов’язки так, як відчував у рамках досвіду й патріотизму. Сьогодні я не буду ставити собі оцінку. Те, що ми побудували інфраструктуру й наші співвітчизники зможуть відчути європейські стандарти життя, – це і буде моїм внеском», – підсумував Григорій Суркіс.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер