Григорій Суркіс привітав Аделаїду Лобановську з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Аделаїду Лобановську з ювілеєм

Дорога Аделаїдо Панкратіївна!

Прийміть найщиріші, сердечні вітання з нагоди ювілею. Жінка з великої літери, зразкова дружина і чудова мати, надійний Друг, людина безмежної доброти і щирості - все це без перебільшення про Вас. І все Ваше життя - яскравий приклад вродженої мудрості і неймовірної стійкості до несподіваних поворотів долі, якими не втомлюєшся захоплюватися.

Багато років Ви забезпечували надійний тил Великому Тренеру, залишаючись для нього Музою і ангелом-хранителем, розділяючи радості гучних перемог і підтримуючи в дні невдач. Велич Лобановського - це і Ваші безсонні ночі, розумні, слушні поради, і глибокі співпереживання.

Я щасливий і гордий давнім знайомством і трепетним, душевним спілкуванням з Вами і Вашої чудової сім'єю. Вона завжди була і залишається важливою частиною рідної для Вас великої і дружної динамівської сім'ї.

Бажаю Вам і Вашим близьким Божого благословення, здоров'я, миру і гармонії, удачі, душевного комфорту і благополуччя. Нехай здійснюються всі Ваші мрії, а життя підносить лише приємні приводи для контактів з приємними для Вас людьми.

Завжди Ваш,
Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер