Григорій Суркіс привітав Ігоря Бєланова з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Ігоря Бєланова з ювілеєм

Шановний Ігоре Івановичу!

У день Вашого ювілею із задоволенням приєднуюся до всіх вітань на честь гравця, який у буквальному сенсі вписав своє ім'я до історії вітчизняного футболу золотими літерами.

Засяявши всіма гранями неординарного таланту в чудо-команді Валерія Лобановського зразка середини 1980-х, Ви доповнили її гру саме тими оригінальними якостями, які потрібні були «Динамо» для повернення на передові європейські рубежі.

Ваша самовіддача в роботі на тренуваннях, дисципліна й імпровізація на полі, самовідданість і характер, разом із приголомшливим почуттям колективізму стали запорукою гучних успіхів клубу і вражаючих персональних визнань. Клуби, в яких на полі одночасно виступали два володаря «Золотого м'яча», у світовому футболі можна перелічити на пальцях.

Для мене, як, впевнений, і для всіх київських уболівальників, Ви були і залишаєтесь героєм і улюбленцем – істинним лицарем шкіряного м'яча, зразком безмежної відданості Грі, віри в себе і Команду. Хочу побажати, щоб її результати якомога частіше радували Вас, щоб Ви отримували від перемог «Динамо» таке ж задоволення, яке свого часу самі приносили трибунам.

Удачі, натхнення й оптимізму Вам, миру і гармонії у колі рідних і близьких, Божого благословення та виконання всіх найпотаємніших бажань!

Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер