Григорій Суркіс привітав В'ячеслава Кернозенка з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав В'ячеслава Кернозенка з ювілеєм

Іменинника з ювілеєм привітав Григорій Суркіс:

Дорогий В'ячеславе!

У день твого 45-річчя із задоволенням висловлюю найтепліші вітання та побажання чудовій людині, мудрому педагогу й справжньому продовжувачу великої воротарської школи київського «Динамо».

Міцній і дружній сім'ї столичного футболу відверто пощастило, що в улюбленому всіма нами місті живуть і працюють такі люди, як ти, які вірою і правдою служать нашій спільній справі.

Провівши надзвичайно гідну активну кар'єру, ти цілком присвятив себе вихованню молодих талантів і вже досяг на цьому терені завидних успіхів. Разом з колегами по тренерському штабу збірної країни U20 ти підкорив найвищу вершину, привізши до України молодіжний Кубок світу!

Упевнений, що і на клубному рівні тебе - майстра воротарського ремесла і справжнього професіонала - буде супроводжувати заслужена удача. А ми, вдячні глядачі, дізнаємося ще чимало талановитих імен, які пройшли вже твою тренерську школу. Нехай буде так!

Нехай і надалі твої плани і починання не залишає спортивне щастя. Нехай доля підносить якомога більше приємних сюрпризів, а на обраному шляху нехай зустрічається якомога більше здібних і працьовитих учнів.

Бажаю всім твоїм близьким здоров'я, мирного людського тепла, нових перемог і життєвої енергії!

З повагою, Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер