Григорій Суркіс привітав Олега Кузнецова з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Олега Кузнецова з ювілеєм

  

Олегу Кузнецову

Головному тренерові

юнацької збірної України

 

Шановний Олеже Володимировичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого 55-річного ювілею! Маю честь поздоровляти одного з найкращих гравців у історії вітчизняного футболу та прекрасного тренера, що не лише був безпосередньо причетний допоки найвищого тріумфу нашої національної збірної на чемпіонаті світу 2006 року, але й понині успішно виховує кадри для майбутніх досягнень українського футболу.

Як гравець Ви досягли тих вершин, про які більшість можуть лише мріяти. Титули переможця Кубку кубків-1986, віце-чемпіона Європи-1988, чемпіона й володаря Кубка СРСР, чемпіона та володаря Кубка Шотландії – це далеко не повний перелік Ваших звитяг. Вас цілком заслужено вважали одним із найкращих захисників світу 1980-х, а вболівальники зі стажем із захватом згадують Вашу гру.

Я дуже радий, що Ваші знання та досвід продовжують приносити користь українському футболу, допомагають рости новим зіркам та підтримують багаті традиції вітчизняної тренерської школи.

Від усього серця зичу Вам та Вашій родині миру, злагоди, удачі та оптимізму! Нехай втілюються в життя всі Ваші плани, а улюблена робота приносить лише задоволення та успіх!

З повагою,

Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер