Григорій СУРКІС: «Моє захоплення мужністю наших хлопців»

Григорій СУРКІС: «Моє захоплення мужністю наших хлопців»

- Команда, насамперед, показала характер. Мені стало зрозуміло вже на 30-й секунді, про що сказав виконавчому директору ФФУ Володимир Генінсону, що сьогодні не обійдеться без червоної картки. І мав рацію. Щоправда, не знав, проти кого вона буде. Напруга зашкалювала, ціна сьогоднішньої гри була дуже високою. Нею стала поїздка до Франції! Думаю, ми заслужено будемо представляти Україну у Франції. Єдине, з чим у нас є проблема, – глибина нашого складу. Тренери бачать та відчувають це, залишається не так багато часу, щоб із нашого найближчого резерву знайти додаткові джерела живлення.

Якби хтось сказав мені на 9-й хвилині матчу, за рахунку 1:0 на користь Словенії, що на п'ятій компенсованій хвилині ми «вивалимося» на Хандановича втрьох та заб'ємо м'яч, це було би з області фантастики. Тим не менш, це сталося, з чим я всіх вас сердечно вітаю.

Сьогодні щаслива вся Україна, подзвонив Президент країни, попросив передати привітання. Моє захоплення мужністю наших хлопців. Ті, хто не грає у футбол, до кінця не можуть зрозуміти, що дуже важко грати на третій день, віддавши себе без залишку у грі у Львові. Власне кажучи, львівська торсида, а сьогодні й словенська, показала, як можна несамовито підтримувати свою команду, як можна любити своїх футболістів, як можна гнати їх в атаку, кожна з яких у рівній мірі може привести до перемоги. Що, власне, й сталося в Мариборі на 90+5-й хвилині.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер