Григорій СУРКІС: «Циганков зробив дві шикарні, блискучі гольові передачі»

Григорій СУРКІС: «Циганков зробив дві шикарні, блискучі гольові передачі»

- Результат сподобався, все інше вже не має значення. Була дуже важка гра. Суперник пристойний, атлетичний, усі гравці постійно створюють моменти, за рахунок дрібного фолу не дають можливості розігнати швидкі атаки «Динамо». Результат важливий, але, на мій погляд, тренерський штаб повинен зробити певні висновки, тому що в першому таймі після голу команда зробила все, щоб у суперника з'явилися шанси. Захист увесь час знаходився у межах власного штрафного майданчика, а середня лінія випадала. Як тільки рахунок став 2:0, гравці «Славії» дещо втомилися, а наші футболісти почали створювати контратаки, власне, саме так і був забитий другий гол.

Кажуть, що криза в грі Циганкова, але він сьогодні, як і вся команда, відпрацював, як у захисті, так і у нападі. Він не забив, але момент для цього мав. А також зробив дві шикарні, я б сказав, блискучі гольові передачі.

Вітаю «Динамо» Київ і усю Україну. Коли наші команди грають у Єврокубках, вважаю, українських представників мають підтримувати усі уболівальники, тому сьогодні їх не поділяю. На жаль, гра була така, що багато динамівців, здається, отримали якщо не травми, то ушкодження, які потрібно буде кілька днів лікувати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер