Григорія СУРКІСА переобрано до Виконкому УЄФА

Григорія СУРКІСА переобрано до Виконкому УЄФА

За результатами таємного голосування делегатів усіх 54 національних асоціацій, Григорій Суркіс отримав 41 голос та чотирирічний мандат до Виконкому УЄФА.

Окрім Григорія Суркіса, до складу новообраного Виконкому УЄФА увійшли Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія), Петер Жийєрон (Швейцарія) та Борислав Михайлов (Болгарія), які входили до попереднього складу комітету та успішно переобралися на наступний термін, а також Фернанду Гомеш (Португалія), Шандор Чаньї (Угорщина) та Давор Шукер (Хорватія).

Нагадаємо, на XXXIX Черговому Конгресі УЄФА у Відні Мішеля Платіні було переобрано президентом УЄФА на третій чотирирічний термін. Французький футбольний функціонер отримав одноголосну підтримку 54 національних футбольних асоціацій, – інформує сайт ФФУ.

Григорій Михайлович упевнений, що його призначення – данина поваги нашій країні.

Почесний президент ФФУ, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс прокоментував ТСН.ua у телефонному режимі своє повторне призначення до Виконавчого комітету організації:

«Якщо б мова йшла не про мене, я би розсипався в компліментах тій людині, авторитет якої дозволив би надалі у Вищому виконавчому органі УЄФА захищати інтереси своєї країни.

Але з урахуванням того, що я скромна людина, можу вам сказати, що я це робив, роблю та робитиму надалі протягом наступних 4 років, перебуваючи на посаді члена Виконкому УЄФА та віце-президента УЄФА», – зазначив переобраний віце-президент УЄФА.

«Я гадаю, що це підтримка не лише мені, як особистості, але й данина нашій країні, яка зробила гідний внесок у розвиток європейського футболу, провівши вражаючу першість європейського футболу в 2012 році», – наголосив футбольний функціонер.

Григорій Михайлович зазначив, що футбол є об'єднуючою силою й виконує величезну соціальну функцію.

«Почнуться й мирні часи, ми почнемо відновлювати свою економіку, але життя людей залежить від великих та маленьких свят.

Думаю, наші два клуби «Динамо» та «Дніпро» подарували великі свята минулого тижня. Дуже розраховую на те, що національна збірна радуватиме наших уболівальників.

І розраховую на те, що всі ми будемо залучені до будівництва мирного життя в нашій країні. І я не сумніваюся в тому, що настануть кращі часи для України», – резюмував Григорій Михайлович.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер