Григорію СУРКІСУ – 70. Вітаємо!

Григорію СУРКІСУ – 70. Вітаємо!

     Вельмишановний Григорію Михайловичу!

     З нагоди Вашого ювілею маю велику честь та чудову нагоду від імені всіх динамівців привітати Вас із цією подією та висловити Вам нашу глибоку повагу та визнання!

     Останні чверть століття Ваше ім’я неподільно пов’язано із українським футболом. Як президент футбольного клубу «Динамо» (Київ) Ви розпочали відродження київського «Динамо» у нових історичних та економічних умовах. Як президент Федерації футболу України Ви підняли наш футбол до найбільших висот у сучасній історії. Ви зробили можливим найбільше спортивне свято в історії України – фінальний турнір Євро-2012. На посаді віце-президента Європейського союзу футбольних асоціацій Ви піднімали європейський футбол до нових висот, послідовно відстоюючи інтереси футбольної України на найвищому рівні.

     Усе це принесло Вам щиру повагу колег по роботі, величезну вдячність тих, кому Ви допомогли розпочати шлях у великому футболі, реалізувати свої здібності та таланти.

     У день сімдесятиліття прийнято підбивати підсумки зробленого, оцінювати пройдений життєвий шлях, згадувати перемоги та досягнення. Ми не будемо цього робити, тому що у Вас, Григорію Михайловичу, багато що ще попереду!

     Не маємо жодних сумнівів у тому, що повернувшись до великої політики у якості народного депутата, Ви зробите для України ще багато добрих справ на додаток до того, що Ви зробили досі.

     Ваш великий досвід, державна мудрість та стратегічне мислення допоможуть нашій країні продовжити свій шлях до миру, добробуту та процвітання!

     Упродовж усього мого життя Ви були для мене, як і для багатьох інших Ваших однодумців і партнерів, найпершим взірцем для наслідування. Ваша виняткова цілеспрямованість, Ваше вміння досягати поставленої мети завжди були прикладом.

     Нехай же на цьому нелегкому та відповідальному шляху Вас завжди супроводжують любов Ваших близьких, підтримка друзів та повага колег! Здоров'я Вам і удачі!

     Щиро Ваш, Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер