Сумні думки Мілоша Нінковича

Сумні думки Мілоша Нінковича

Місяць тому Мілош Нінкович зазнав травми коліна, через яку в нинішньому сезоні допомогти «Динамо» не зможе. Чим зараз займається і коли вболівальники знову побачать його на полі, сербський півзахисник розповів журналісту клубного Інформвідділу:

- На жаль, весняна частина сезону, на яку я покладав дуже великі надії, для мене склалася якнайгірше, – говорить Мілош. – Спочатку травма на самому початку підготовки, в січні, в товариській грі на зборі в Ізраїлі. Приблизно місяць відновлювався, а потім доклав багато сил та намагався якнайшвидше набрати форму. Зробити це майже вдалося. Юрій Сьомін випускав у матчах проти «Ворскли», «Манчестер Сіті» та «Дніпра», дав мені відчути гру, отримати впевненість. Після цього отримав виклик до збірної і в поєдинку з Північною Ірландією знову вийшов на заміну, добре провівши гру (Нінкович віддав дві результативні передачі, які допомогли Сербії перемогти, – прим. ред.).

Здалося, тепер усі проблеми позаду, я будував плани на Лігу Європи, хотів повернути місце у складі «Динамо». У наступній грі за збірну Сербії проти Естонії вийшов уже у стартовому складі і хвилині на десятій на жахливому за якістю полі, де замість трави були бруд зі снігом, провернув ногу, відчувши біль у коліні. Лікарі надали допомогу, після цього повернувся на кілька хвилин, але грати не зміг і мене замінили. Можливо, саме ці хвилини багато в чому посилили проблему.

Повернувшись до Белграду, провів обстеження, яке показало розтягнення бокової зв’язки коліна. Перші кілька днів про свій стан взагалі говорити не хотів, мені потрібно було взяти паузу, подумати, чому так часто отримую травми. Потім повернувся до Києва, де продовжив відновлення.

Зараз по п’ять-шість годин щодня займаюсь у тренажерному залі, басейні, потихеньку почав бігати навколо поля. За тиждень зроблю ще одне обстеження, після нього терміни повернення зможу назвати точніше. Але в нинішньому сезоні напевно зіграти не встигну. До його закінчення залишається місяць, а мені потрібно не лише залікувати коліно, але й набрати достатню ігрову форму. На жаль, швидко це зробити неможливо, але я докладу всіх зусиль.

У цій ситуації хотів би подякувати керівництву клубу, гравцям, тренерам за довіру та розуміння. Завдяки ним я сповнений сил і бажання перервати невдалу смугу в кар’єрі, знову грати та радувати вболівальників. Спасибі за підтримку, я незабаром повернуся на поле і зроблю все можливе, щоб виправдати ваші надії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер