Грузинська прем'єра «зіркових» ветеранів українського футболу

Грузинська прем'єра «зіркових» ветеранів українського футболу

Україну на турнірі представлятиме ветеранська збірна, у складі якої чимало «зіркових» гравців київського «Динамо». Головний тренер збірної Анатолій Дем'яненко включив до складу воротаря Віталія Реву, польових гравців Віталія Косовського та Володимира Єзерського.

Згідно з жеребом ветеранська збірна України потрапила до однієї групи зі збірними Іспанії та Азербайджану. До другої групи увійшли ветеранські збірні Грузії, Туреччини та команда УЄФА. По дві найкращі команди кожної з груп вийдуть до півфіналів, переможці яких і зустрінуться у вирішальному поєдинку.

Варто відзначити, організаторам турніру вдалося підібрати сильний склад учасників. У кожної з команд будуть «зірки» першої величини, враховуючи ажіотаж навколо турніру у Тбілісі, навіть вхід на трибуни буде платним. У складі збірної Грузії планують зіграти найкращий футболіст країни останніх десятиліть Каха Каладзе і президент місцевої футбольної федерації Леван Кобіашвілі. У складі іспанців очікується приїзд Серхі Бархуана, Жоана Капдевільї та Хосе Амавіски, у азербайджанців - Назіма Сулейманова, Махмуда Гурбанова і Аріфа Асадова, у турків - Юміта Карана, Угура Бора та інших.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер