Гуманітарний вантаж для захисників України від Фонду братів Суркіс

Гуманітарний вантаж для захисників України від Фонду братів Суркіс

Сьогодні, 24 лютого, минув рік із ночі, коли росія розпочала масштабне вторгнення до України по всій довжині спільного кордону та з території Білорусі. Увесь цей час Україна чинить запеклий опір окупантам, згуртувавшись в єдиний міцний кулак і поступово рухаючись до визволення своїх територій.

Київське «Динамо» з 2014 року, від початку першого етапу війни на сході України, підтримує та допомагає українським військовим, зокрема, опікуючись пораненими, які проходять реабілітацію в Київському військовому шпиталі. Однак повномасштабне вторгнення росії змусило всіх українців розширити обсяги та напрямки допомоги нашим захисникам і захисницям, а також співвітчизникам, які постраждали від наслідків загарбницької війни.

Одним із основних векторів діяльності ФК «Динамо» Київ і Фонду братів Суркіс є закупівля необхідних технічних засобів та предметів першої необхідності (зокрема засобів особистої гігієни), продуктів харчування, а також технічних засобів зв'язку та розвідувальних дронів для підрозділів ЗСУ. Крім того, неодноразово були придбані та передані підрозділам ЗСУ транспортні засоби, включаючи автомобілі та катер. Другий напрямок роботи – адресна допомога цивільним українцям, які найбільше постраждали від війни, та соціально незахищеним верствам населення.

Сьогодні, у роковини повномасштабного вторгнення росії, зі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського вирушила чергова партія гуманітарної допомоги для однієї з військових частин. Українським захисникам слугуватиме ціла фура смачного та корисного вантажу – сухі набори для приготування супів і гарячих напоїв, які дозволять нашим воїнам повноцінно харчуватися та підтримувати сили в будь-яких польових умовах.

Докладніше про роботу ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс на гуманітарному фронті розповів перший віцепрезидент «Динамо» Віталій Сівков:

- Сьогодні 24 лютого… У моїй пам’яті, а також пам’яті моєї сім’ї залишилася ніч рівно рік тому, коли о 4-й годині ранку почали бомбардувати Київ. І нікуди від цього не подінешся, і це лихо буде з нами. Десь у сусіда грюкнуло відро – і вже думаєш, що почалося… Та ні, не почалося. Вірю в те, що ми будемо рухатися далі, і наш народ, військові Збройних сил віддадуть усі сили, щоб ми домоглися головного на сьогоднішній день – перемоги.

Тому я маю сьогодні особливе задоволення та довіру від керівників Фонду братів Суркіс, від Григорія Михайловича та Ігоря Михайловича, вручити чергову фуру. Боюся називати точну кількість – але лік уже перейшов на десятки, ці автомобілі везуть із Європи та всього світу гуманітарну допомогу. Сьогоднішній вантаж, сухі супові набори та розчинні гарячі напої, ви бачили на власні очі, і сьогодні ми його передаємо підрозділам Збройних сил України.

Дай Боже, щоб ми більше не відзначали подібні роковини, і щоб ми дочекалися, допрацювали до тієї точки, коли досягнемо головної нашої мети – перемоги.

Продовжуємо працювати на допомогу героїчним українським військовим і постраждалим від війни українцям, наближаючи нашу спільну Перемогу!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер