Гусєв та Хачеріді до Загреба не летять, а Кранчар буде вболівальником

Гусєв та Хачеріді до Загреба не летять, а Кранчар буде вболівальником

У Києві в перші дні зими погода дозволяє тренуватися на натуральних полях, температура повітря становить кілька градусів вище нуля. Символічно, що це тренування стало останнім для «біло-синіх» на рідній землі в нинішньому році після гри з одноклубниками з Хорватії підопічні Олега Блохіна йдуть у відпустку і наступного разу зберуться на початку січня.

До завершального матчу року не готується ціла група гравців. У поєдинку останнього туру чемпіонату України проти ужгородської «Говерли» на 25-й хвилині першого тайму пошкодження отримав капітан киян Олег Гусєв. У суботу він пройшов обстеження, фонографія та МРТ показали, що у нього розтягнення м'язів задньої поверхні лівого стегна. Це пошкодження вимагає тижневого відпочинку без будь-яких навантажень. До Загреба Олег не летить.

Також у Києві залишиться захисник Євген Хачеріді, в якого більш серйозна травма зі складною назвою 
запалення місця прикріплення м'язово-сухожильного переходу в районі стегна. Йому знадобиться більш тривалий час для відновлення.

Не розраховують тренери на Ніко Кранчара та Леандро Алмейду. Перший уже працює за індивідуальною програмою з хорошими фізичними навантаженнями, але все ще не готовий грати. Ніко полетить до Загреба у вівторок у якості вболівальника і буде спостерігати за поєдинком із трибуни. Алмейда пропустив тиждень тренувань через ГРЗ і наразі функціонально не готовий.

Під питанням участь у матчі з загребцями бразильського захисника Данило Сильви.

Не зіграє в Загребі йАртем Мілевський.

До столиці Хорватії делегація «Динамо» вилетить у понеділок о 10:30 з аеропорту «Бориспіль».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер