ГУСЄВ зіграв за Україну й ще вісім динамівців за свої збірні

ГУСЄВ зіграв за Україну й ще вісім динамівців за свої збірні

Цей огляд ми розпочинаємо звичайно зі збірної України, яка під зливою в присутності трохи більше 30,000 глядачів упевнено переграла на НСК «Олімпійський» гостей із Ізраїлю – 2:0, завдяки голам у виконанні Ротаня (29-я хвилина) та Селезньова (71).

Єдиний динамівець, задіяний Михайлом Фоменко у цьому матчі, Олег Гусєв активно провів відведені йому 80 хвилин зустрічі, й міг навіть забити, але не зміг у другому таймі реалізувати відмінний момент.

Найцікавішим із точки зору очного протистояння один одному став матч у Альгарве, де в основні склади своїх команд Португалії та Голландії були включені відповідно Мігель та Джермейн Ленс. 29,021 глядач стали свідками цікавого протистояння відомих європейських футбольних шкіл, що завершився внічию – 1:1. Обидва наших представники були на провідних ролях. Ленс на 17-й хвилині віддав гольову передачу Стротману, що дозволило гостям на 17-й хвилині відкрити рахунок. Мігель у свою чергу впевнено відіграв весь матч на позиції опорного півзахисника, отримавши за вісім хвилин до фінального свистка попередження. Відігралася же команда Велозу після голу Роналду на 87-й хвилині зустрічі.

Весь матч у складі збірної Австрії, яка поступилася в Зальцбурзі на полі «Ред Бул Арени» команді Греції – 0:2, провів центральний захисник Александар Драгович. Йому та його партнерам по обороні так і не вдалося стримати енергійного форварда гостей Мітроглу, який оформив на 39-й та 67-й хвилинах дубль.

Ще один гравець оборони «Динамо» Домагой Віда з перших хвилин включився у гру збірних Ліхтенштейну та Хорватії. 2,800 прихильників футболу, які відвідали «Рейнпарк Штадіон» у Вадуці, подивилися досить драматичний матч. Гості двічі виходили вперед після ударів Едуардо та Ребича, і двічі їх наздоганяли господарі за допомогою голів Кристена та Польверіно. Розв'язка настала за чотири хвилини до завершення зустрічі, завдяки ще одному м'ячу Едуардо, який приніс перемогу «картатим» – 3:2. Огнєн Вукоєвич провів увесь другий тайм, замінивши в перерві Баделя.

Знаменним став поєдинок між збірними Молдови та Андорри, що пройшов на стадіоні «Зімбру» в Кишиневі, для півзахисника «біло-синіх» Каталіна Карпа. Він виявився для нього прем'єрним у формі національної команди, яка зіграла з одним із європейських «карликів» унічию – 1:1. Рахунок відкрили на 16-й хвилині гості (Оскар), а господарі зрівняли на 42-й (Дєдов). Карп вступив у боротьбу за чотирнадцять хвилин до завершення поєдинку, замінивши Сидоренка.

Тепер саме час переміститися на африканський континент. Там збірна Нігерії в Дурбані на арені «Мозес Мабіда» впевнено розібралася з господарями з Південної Африки – 2:0, завдяки дублю Нвофору (49, 68). Наша людина у складі «супер орлів» Браун Ідейє отримав ігровий час на 13 хвилин, замінивши наприкінці матчу Одуамаді.

Нарешті, Юнес Беланда разом із Марокко несподівано поступився на міському стадіоні в Танжері збірній Буркіна-Фасо – 1:2.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер