Гусєва викликано до збірної України

Гусєва викликано до збірної України

Півзахисник «Динамо» Олег Гусєв приєднався до своїх партнерів, які будуть виступати під прапорами національної збірної України в найближчих товариських матчах.

Відзначимо, що Гусєва було викликано головним тренером збірної Мироном Маркевичем уже після закінчення національного чемпіонату, на відміну від своїх партнерів Євгена Хачеріді, Тараса Михалика, Артема Мілевського та Андрія Шевченка, котрих сповістили про виклик до національної команди трохи раніше. Таким чином, кількість футболістів «Динамо» в жовто-синьому таборі досягла п’яти, зробивши наш клуб найбільш представницьким (по чотири гравці представляють «Металіст» і «Дніпро»).

У нинішньому сезоні у складі «Динамо» Олег провів 16 матчів, із них у 2010 році лише один. Причиною є травма і тривале відновлення, що не дозволяло футболісту грати і тренуватися на повну силу. З можливостями і потенціалом Гусєва тренерський штаб збірної добре знайомий, проте, виклик до національної збірної зобов’язує динамівця докласти максимум зусиль і проявити свої найкращі якості в майбутніх спарингах.

Нагадаємо, що в рамках першого навчально-підготовчого збору під керівництвом нового тренерського штабу на чолі з Мироном Маркевичем збірна України проведе три контрольних матчі: 25 травня в Харкові нашій національній команді буде протистояти Литва, 29 травня у Львові «жовто-сині» прийматимуть Румунію, а 2 червня на виїзді поміряються силами з Норвегією.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер