Гвінею «лихоманить», Нігерія і Марокко – на коні

Гвінею «лихоманить», Нігерія і Марокко – на коні

Зіграні чергові матчі в африканській зоні відбірного турніру до чемпіонату світу 2010 року, у яких брали участь і гравці «Динамо».

Схоже, збірна Гвінеї не змогла морально відновитись після несподіваної домашньої нічиї зі збірною Зімбабве, цього розу і зовсім поступившись команді Кенії. Пропустивши по голу на початку з кожного таймів, відповісти на подібну «наглість» опонентів, гвінейці не спромоглися.

Нападник Ісмаель Бангура провів на полі весь матч, але і сам нічим не відзначився, і вселити впевненість у дії своїх партнерів теж не зміг.

Кенія – Гвінея – 2:0

Голи: Олієх (3, 50).

Нігерія, у свою чергу, здобула другу перемогу поспіль, перемігши на виїзді збірну Сьєра-Леоне. Практично весь поєдинок нігерійці провели біля воріт господарів, але «розпечатати» ворота змогли лише на 89-й хвилині – відзначився Йобо. Півзахисник Айїла Юссуф провів на полі всі 90 хвилин.

Сьєра-Леоне – Нігерія – 0:1

Гол: Йобо (89).

Виграла другий матч поспіль і збірна Марокко, обігравши Мавританію 4:1. На відміну від першого матчу, у другому поєдинку участі не брав Бадр Ель Каддурі. Перемогу марокканців «кували» інші футболісти.

Мавританія – Марокко – 1:4

Голи: Да Сільва (82, пен) – Сектіуі (8), Бенжеллун (36), Сафрі (59), Хар'я (79).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер