День народження капітана

День народження капітана

Сьогодні особливий день у нападника «Динамо» та збірної України Андрія Шевченка! Найуспішнішому українському футболісту сучасності виповнилося 34! Після блискучої кар'єри в європейських суперклубах - італійському «Мілані» та лондонському «Челсі» - Андрій повернувся до України, до «Динамо», продовжуючи вірою і правдою служити рідній команді.

Доля футболіста така, що не завжди вдається проводити свята вдома, разом із рідними та близькими. Наприклад, минулого року іменинний вечір Андрій провів на полі каталонської арени «Ноу Камп», де динамівці зустрічалися з «Барселоною». Ось і цього разу у свій День народження Андрій буде готуватися до поєдинку Ліги Європи проти «Шерифа». Отже із святкуванням доведеться зачекати.

Напевно однією з перших привітає Андрія сестра, Олена Васюренко:

- Я вже приготувала брату подарунок, - поділилася подробицями Олена, - але завчасно не хочу відкривати секрет. Можу лише сказати, що оскільки Андрій любить читати, він пов'язаний із літературою. Ну й, зрозуміло, влаштуємо свято вдома. Хоча брат, як, напевно, і будь-яка людина, з віком все менше любить власні Дні народження. Коли з'являються діти, улюбленими святами стають саме їхні іменини.

Незважаючи на те, що останній рік він у Києві, побачити нашого футболіста вдома майже неможливо. Ви самі чудово знаєте, що й цього разу у свій день народження він із командою їде на матч. Отже святкувати будемо трохи пізніше, коли в Андрія буде вихідний. Напевно, як завжди, щось особливе планує піднести Крістен із дітьми. Ми любимо збиратися сім'єю, коли є така можливість, тому точно знаю, що великої галасливої компанії не буде.

ФК «Динамо» (Київ) та численні прихильники таланту Андрія Шевченка бажають імениннику міцного здоров'я, щастя, благополуччя, гармонії та успіху. Нехай ваш оптимізм, життєва сила та енергія ніколи не вичерпуються!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер