Hola, España! Hola, Marbella! «Динамо» прибуло на перший збір

Hola, España! Hola, Marbella! «Динамо» прибуло на перший збір

Рано вранці динамівці почали збиратися в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Раніше за всіх до аеропорту прибули адміністратори команди, аби зареєструвати необхідний для проведення тренувального збору багаж із футбольного оснащення, спорядження, медикаментів. Як завжди, за порядком стежив Віктор Максимович Кашпур, який чекав на команду біля столиків реєстрації та прийому багажу. Найбільш зайнятими в цей час були його помічники Пилип Репетило та Анатолій Пашковський, які разом із клубними масажистами здійснювали перевезення багажу з автобусу.

Завдяки ідеальній організації персоналу, футболісти та тренерський штаб, які приїхали трохи пізніше, дуже швидко пройшли реєстрацію, й негайно вирушили на чартерний рейс, провівши в аеропорту не більше півгодини. Єдиним, хто встигнув поділитися з представниками клубних ЗМІ своїми очікуваннями від поїздки до Марбельї, був молодий захисник Микита Бурда, для якого цей збір стане першим в кар'єрі у складі першої команди.

Досвідчений Бетао, для якого цей збір буде далеко не першим у складі «Динамо», але який не літав на збори останні кілька років, вийшовши з автобуса, люб'язно відмовився від інтерв'ю та одразу пішов до будівлі терміналу. «Вибачте, холодно!» - посміхаючись «на всі 32», мотивував свою відмову бразилець, який прилетів на збір із новою зачіскою та рішучою метою довести тренерському штабу свою здатність принести користь команді в другій половині сезону. На трап літака першим ступив Юнес Беланда. Сергій Ребров звично не був серед перших, хто піднімався на борт лайнера, пропустивши футболістів уперед.

На початку десятої години Airbus A320 авіакомпанії Windrose здійнявся в небо. Практично весь політ проходив за ясної, малохмарної погоди, що дало пасажирам можливість милуватися видовищними європейськими пейзажами, де одні гірські вершини змінювалися іншими, проте футболісти, які вже чимало «політали» за свою кар'єру (принаймні більшість із них), надали перевагу відпочинку. Більшість динамівців незабаром розправили шторки ілюмінаторів, щоб поспати та набратися сил перед майбутньою насиченою роботою. Не було цього разу навіть традиційних турнірів із карт, одного з улюблених занять футболістів під час перельотів. Ті ж, хто не хотів спати, проводили час за екранами своїх ноутбуків та планшетів, не заважаючи відпочинку інших.



За п'ять годин, о 14:10 за київським часом (о 13:10 за місцевим), літак із командою на борту приземлився в міжнародному аеропорту Малаги «Коста-дель-Соль». Іспанія зустріла нашу команду хмарною погодою з проясненнями та комфортною температурою, +15°.

О 15:00 динамівська делегація двома автобусами вирушила до Марбельї, а саме до готелю Melia La Quinta, розташованого неподалік від футбольного кампусу, в якому найближчі два з гаком тижні наша команда буде проводити тренування.

На вході до готелю динамівців уже зустрічав асистент головного тренера Рауль Гонсалес Ріанчо, як завжди експресивно висловлюючи свої емоції радості від зустрічі. Також окремо від загальної делегації на збір приїдуть двоє гравців, Євген Селін та Андрій Цуріков. Селін прибуде вже сьогодні ввечері, а Цуріков – за кілька днів.

Розквартирувавшись у готелі, динамівці ніби повернулися до звичної для цього часу року обстановки.

Розкішні номери готелю La Quinta оформлені в андалузькому стилі. У кожному з них є балкон із видом на сад, басейн або гори Сьєрра-Бланка. З деяких номерів відкривається чудовий панорамний вид.

Будівлю готелю оточують чудові сади, у зелені яких ховаються три відкритих басейни. Сам комплекс чудово поєднує в собі атмосферу самоти з комфортом розкішної заміської резиденції.



Уже сьогодні ввечері команда проведе перше тренування на зборі в Марбельї, про яке ми вам розповімо в наступному матеріалі.

Ігор Бондаренко з Марбельї

*фото А. Лукацького

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер