Футбольні чутки

Футбольні чутки

Міжсезоння – улюблена пора для футбольних ЗМІ. Ще б пак! У цей період практично щодня горезвісна «сорока» приносить на своєму хвості чергову, нерідко – сенсаційну, новину про трансферних гравців.

Гравців як відомих, так і не дуже. А якщо до «жарту» підключиться ще й пишуча братія, то переживання уболівальницьких умів буде гарантовано.

От лише користі від більшості «смажених фактів» – нуль. І навіть більше того – шкоду. От, скажімо, відкрив спортивний директор київського «Динамо», який відповідає, окрім іншого, за «селекційну ниву», одне із видань та … був приголомшений. Чорним по білому там було написано буквально наступне: «За повідомленням Gazzetta dello Sport, київське «Динамо» запропонувало чотири мільйони євро за півзахисника «Реджини» Пакуале Фоджи. Леонід Буряк в інтерв’ю газеті Tuttosport заявив: «Мені дуже подобається Паскуале Фоджа із «Лаціо». Цей футболіст пригодився б нашій команді, та і сам він не проти того, щоб перебратись за кордон. Тому ми і зробили пропозицію від клубу. Ми готові віддати за Фоджу 5 мільйонів євро, однак «Лаціо» просить 9 мільйонів. Надіюсь, ми все ж домовимось, якщо президент римського клубу «Лотіто» зменшить свої апетити.»

Легендарному в минулому футболісту та авторитетному сьогодні спеціалісту, відмінними рисами якого колеги називають порядність та професіоналізм, було від чого хвататись за серце:

«У цій інформації, - журиться Буряк, - багато відсебеньок! Хоча Фоджа, поруч із іншими потенційними кандидатами на місце в команду, дійсно входить в коло інтересів нашого клубу, але ніколи інтерв’ю з цього приводу Tuttosport я не давав. Це – по-перше. По-друге, все, що стосується фінансової сторони справи, виключно у компетенції президента клубу. Ні я, на інші працівники ФК такою інформацією не володіють. Крім того, футбольне суспільство прекрасно знає, що останнім часом у своїй селекції київське «Динамо» робить ставку на вихованців українського футболу, а якщо і будуть запрошувати когось із легіонерів, то виключно за принципом «точкової» селекції. Про це не раз заявляв президент клубу Ігор Суркіс. Але комусь, на жаль, нудно жити без вигаданих сенсацій». 

            
Прес-служба ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер