»И словно мухи тут и там ходят слухи по умам...»

»И словно мухи тут и там ходят слухи по умам...»

Ця цитата з творчості незабутнього Володимира Семеновича Висоцького винесена у заголовок повідомлення клубної прес-служби недарма. Важко сказати точно, із якого «яйця» вилетіла чергова «утка» (утім, тепер це і неважливо), але підстрелити цю «пташку» є необхідним. Для того, що розвіяти чутки.

Отож, днями численні вітчизняні та зарубіжні ЗМІ поспішили обнародувати «сенсаційну новину» про те, що начебто київське «Динамо» запропонувало посаду головного тренера відомому італійському спеціалісту Альберто Дзаккероні, а також запросило до клубу тренера з фізичної підготовки ВінченцоП інолініі, що, мовляв, недавно призначений генеральний директор «Динамо» Реваз Чохонолідзе уже вирушив до Італії за названим вище спеціалістами.

У зв’язку з цим офіційно заявляємо: дана інформація не відповідає дійсності. А що стосується діяльності пана Чохонолідзе, то дійсно завдяки його зусиллям і особистим контактам до Києва прибув авторитетний спеціаліст в області футболу професор всесвітнього відомого центра в Коверчіано Франко Феррарі. Упродовж кількох днів на приміській базі в Конча-Заспі він проводитиме теоретичні і практичні заняття з усіма динамівськими тренерами – від дитячих до головного.

Надалі, шановні колеги, аби уникнути «кривої» інформації, звертайтесь до клубної прес-служби і будь-яка неконфіденційна інформація щодо життєдіяльності ФК «Динамо» (Київ) буде вам люб’язно надана.


З повагою,
прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер