І в Магадані вболівають за «Динамо»!

І в Магадані вболівають за «Динамо»!

Із Росії, з далекого селища Ола Магаданської області, від директора дитячого будинку Мустафи Бузуркієва. Щоб стало зрозуміло, про що йде мова, наведемо витяги з нього:

«Удачи и победы будут у нашего клуба. Позволяю себе говорить «нашего», так как в ноябре исполнится 46 лет, как я являюсь болельщиком «Динамо». Я очень благодарен вам, Игорь Михайлович, а также Григорию Михайловичу, за все то, что вы сделали для «Динамо» за все эти годы. Благодаря этому клуб не только сохранил себя, но и является великим клубом, у которого будут великие победы! Хочу вас заверить: как бы ни было трудно в дни неудач команды, на краешке земли, в Магадане, есть преданные «Динамо» люди, для которых его благо превыше всего. Это я, а также воспитанники детского дома, которые знают и любят наше «Динамо».

У нас 92 ребенка, из них 62 мальчика, причем все играют в футбол по «системе Лобановского» в 5 футбольных командах. Три команды довольно успешно выступают среди взрослых в первенстве Магадана и все они называются НКД – Наше Киевское Динамо! У меня была мечта, которая уже никогда не сбудется. Я мечтал когда-то выйти на поле в футболке киевского «Динамо». В 14 лет написал письмо Виктору Маслову, чтобы он принял меня в команду. Естественно, ответа я не получил. Мечта моя не осуществилась, но не исчезла. Теперь мечтаю подготовить хотя бы одного паренька, чтобы он мог заиграть в первой команде «Динамо». Есть несколько способных ребятишек, которые могут стать хорошими футболистами…

У детского дома есть спортивная экипировка, по два комплекта формы на каждую команду. Нам помогает областная администрация и спонсоры. У нас есть все, что необходимо, но нет родной формы киевского «Динамо». Прошу вас, поймите меня правильно. Мы будем вам очень признательны!

С уважением и огромной любовью,

Директор детского дома Бузуркиев Мустафы Хакешевич»

Безумовно, настільки тепло й душевно написані слова не могли оминути увагу Ігоря Суркіса. Одразу ж відповідні служби отримали розпорядження упакувати 42 повні динамівські комплекти форми різних розмірів та десять м'ячів й відправити їх за вказаною адресою. У дорогу далеку, до Магаданської області, а це на хвилиночку!  більше десяти тисяч кілометрів.

Логістичним партнером ФК «Динамо» у благородній справі виступила компанія DHL Express
світовий лідер в області експрес-доставки. Український офіс DHL Express узяв на себе всі зобов'язання із транспортування вантажу з Києва до Магаданської області, та зробив суттєву знижку на доставку вантажу. А роcійскі колеги DHL усі витрати з митного оформлення.

«Компанія DHL Express Україна та ФК «Динамо» підтримують партнерські
взаємини з 1996 року. Головний принцип нашої роботи бути там, де клієнти чекають на нас, і надавати їм сервіс високої якості та надійності. Ніхто не повинен залишатися байдужим до потреб людей, особливо коли це стосується дітей. З точки зору бізнесу це питання не лише корпоративної соціальної відповідальності. Це питання людяності, уваги до проблем суспільства та країни, персонального ставлення кожного співробітника компанії до того, що відбувається навколо нього. DHL не може, й не буде залишатися осторонь, коли наша допомога необхідна», говорить Вадим Сидорук, генеральний директор DHL Express в Україні.

«Якщо в наші плани не втрутяться примхи погоди, діти та їхні вихователі отримають презент від футбольного клубу «Динамо» вже за п'ять днів»,
розповів керівник відділу експорту київського офісу DHL Express Андрій Шестаков (на фото праворуч), забираючи пакунки з важким вантажем.

І нехай багатомільйонне місто Київ та крихітне селище Ола розділяють десятки тисяч кілометрів, зв'язок між ними встановлений ​​міцний. Приємно жити, працювати, грати у футбол, коли на іншому кінці світу за тобою уважно стежать та тримають кулаки. Успіхів, дорогі діточки, міцного здоров'я та радощів у житті вам та вашим вихователям!

P.S. Ще до відправлення вантажу, дізнавшись, що прохання буде
виконане, із селища Ола надійшов іще один зворушливий лист: «Об этом узнают все наши футболисты и будут так счастливы! Извините меня за избыток чувств! Я действительно люблю команду. День мой начинается с просмотра двух сайтов – «Динамо» официального и от Шурика, и тем же заканчивается! А еще, передайте Игорю Михайловичу нашу искреннюю поддержку в эти трудные для него времена! Удачи, Сил и Здоровья вам всем, чтобы преодолеть все трудности! Спасибо от детей, от всего коллектива! С уважением и любовью, верный болельщик «Динамо» Мустафа Хакешевич Бузуркиев».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер